Cliq is de ideale plek om jezelf te ontwikkelen.

Bijbanen

De kern van Cliq is het opzetten van de ideale bijbaan voor iedere student.  Een relevante bijbaan maakt het mogelijk dat jij schuldeloos kunt afstuderen  en jezelf maximaal kunt ontwikkelen.

MEER OVER ONZE BIJBANEN

Evenementen

Cliq ontwikkelt verschillende  gratis evenementen die openstaan voor alle studenten. 

MEER OVER ONZE events

Cliq-fonds

De winst die Cliq maakt investeren we weer in studenten.  Alles wat bijdraagt aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling steunen we graag. 

Meer over ons fonds


Evenementen

Cliq ontwikkelt veel verschillende  activiteiten die openstaan voor alle studenten. Dit gaat altijd over onderwerpen die relevant voor studenten zijn. Je kunt ook zelf ideeën aandragen, daar gaan we dan graag mee aan de slag! Onze activiteiten zijn altijd gratis voor deelnemers, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop.

MEER OVER ONZE events

Cliq-fonds

De winst die Cliq maakt investeren we weer in studenten. Hier kun jij ook aanspraak op maken. Stel je wilt langs een coach,  je wilt op reis of iets ondernemen. Alles wat bijdraagt aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw mede-studenten, steunen we graag. Klik hieronder voor meer informatie en het aanmeldproces!

Meer over ons fonds


Bijbanen

De kern van Cliq is het opzetten van de ideale bijbaan voor iedere student.  Een bijbaan maakt het mogelijk dat jij schuldeloos kunt afstuderen en jezelf maximaal kunt ontwikkelen. We hebben bijbanen in alle regio's en in alle studies. Ze moeten voor ons altijd passen bij jouw persoonlijkheid, ambities en talenten. Meld je aan!

MEER OVER ONZE BIJBANEN

Word onderdeel van Cliq!

de ideale plek om jezelf te ontwikkelen

Leer ons kennen!

Contact Quinten!

Plan een belletje in

Social media