Bijbaan als engineer in Zoetermeer

€15,-- €18,- per uur verdienen, 12 -24u/w

Serieuze werkervaring opdoen met professionals

Bijdragen aan een duurzamere wereld

Aanmelden

Reconext in Zoetermeer is een multinational die zich bezig houdt met zo goed mogelijk kunnen hergebruiken van digitale apparaten. Ze zijn nu op zoek naar een junior engineer om het engineering team te versterken.

Deel van dit team werkt aan testopstellingen waar met softwareautomatisering netwerkapparatuur geconfigureerd en getest wordt. Als junior engineer zijn jouw taken gericht op het oplossen van kleinschalige problemen binnen de automatisering.

Door deze problemen op te lossen is Reconext in staat meer producten succesvol terug te brengen op de markt en meer producten een extra leven te bieden.

Bepaalde studie- of werkervaring met het configureren van netwerkapparatuur, bij voorkeur van Cisco is een vereiste, als ook affiniteit met scripting en programmeren.

Je doet het niet alleen

man sitting on black leather bench holding gray laptop computer on top of white wooden table


Vanuit Cliq word je fanatiek begeleid, wekelijks van tips en tops voorzien en samen met professionele collega's en onze studenteninput maken we er voor jou een ultiem leerproces van. Vanaf dag 1 zien we jou als volwaardige collega en investeren we in jou, zodat je zo snel mogelijk van grote waarde kunt zijn voor RecoNext!

Aanmelden

Meld je hieronder aan en we nemen binnen enkele dagen contact me je op. Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar maarten@cliq-talents.nl of een appje sturen naar Maarten van Zuijlekom op +31 6 14 05 92 47

Splits e-mailadressen met een komma.

Leuk dat je je hebt aangemeld!

We nemen binnen enkele dagen contact me je op!