Bijbaan als PHP-developer in Rijnsburg

€15,-- €18,- per uur verdienen, 12 -24u/w

Serieuze werkervaring opdoen met professionals

Flexibel in te delen door je week heen

Aanmelden

De One Flora Group in Rijnsburg zoekt momenteel studenten met een  PHP-ervaring (weinig of veel) die kunnen helpen hun interne ICT-infrastructuur te verbeteren.

OFG is één van de grootste bloemenhandelaren ter wereld. Ze handelen razendsnel in allerlei soorten bloemen die vervolgens de planeet overvliegen. Samen met veel verschillende merken zorgen ze ervoor dat ze de beste bloemen voor de beste prijs zo snel mogelijk door kunnen verkopen.

Het zal jouw taak zijn om samen met de ervaren programmeurs van OFG de bugs aan te pakken, nieuwe codes te schrijven en met nieuwe ideeën te komen die OFG verder helpen. Je werkt met drie collega's, waarbij één nauw betrokken is bij jouw werk. In totaal werken er meer dan 80 mensen in het bedrijf in Rijnsburg. 

Het grootste voordeel is dat het werk flexibel is en op instapniveau indien nodig. Veel ervaring is dus niet nodig, maar passie voor het programmeren wel. Wanneer je veel ervaring hebt zijn er ook zeker uitdagingen op te zetten die passen bij jouw niveau.

Je krijgt minimaal €15,- per uur betaald en dat kan meer worden o.b.v. ervaring. 

Je doet het niet alleen

man sitting on black leather bench holding gray laptop computer on top of white wooden table


Vanuit Cliq word je fanatiek begeleid, wekelijks van tips en tops voorzien en samen met professionele collega's en onze studenteninput maken we er voor jou een ultiem leerproces van. Vanaf dag 1 zien we jou als volwaardige collega en investeren we in jou, zodat je zo snel mogelijk van grote waarde kunt zijn voor de One Flora Group!

Aanmelden


12u/w of meer I €15,-/u I flexibele en professionele bijbaan

Meld je hieronder aan en we nemen binnen enkele dagen contact me je op. Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar maarten@cliq-talents.nl of een appje sturen naar Maarten van Zuijlekom op +31 6 14 05 92 47

Splits e-mailadressen met een komma.

Leuk dat je je hebt aangemeld!

We nemen binnen enkele dagen contact me je op!

Vragen?

Contact Maarten!

Social media