Bijbaan voor finance-talenten in Den Bosch

€15,-- €18,- per uur verdienen, 8 -24u/w

Werken met professionals in een internationaal, maar gezellig bedrijf

Flexibel in te delen door je week heen

Aanmelden

L-founders in Den Bosch is een snelgroeiende internationale organisatie die wereldwijd loyalty campagnes opzet. Denk hierbij aan voetbalplaatjes, koopzegels en nog veel meer acties die retailers organiseren om klanten aan zich te binden. L-founders kan dit als geen ander en vanwege dit succes heeft hun financiële afdeling veel versterking nodig.

Hierom kunnen ze jou veel vrijheid en uitdaging bieden met flexibele werktijden en taken. We zoeken studenten met kennis en passie voor accouting, finance of boekhouding, die 8u/w of meer beschikbaar zijn om aan het werk te gaan met de professionals van l-founders. Samen gaan we kijken wat je precies wilt gaan doen om jou de ideale bijbaan te bezorgen waar je iedere dag met plezier heengaat en veel van leert.

Graag gaan we met jou in gesprek om te bespreken wat jij zou willen leren. Meld je hieronder aan voor meer.

€15,- I 8u/w+ I Regio Den Bosch

Je doet het niet alleen

man sitting on black leather bench holding gray laptop computer on top of white wooden table


Vanuit Cliq word je fanatiek begeleid, wekelijks van tips en tops voorzien en samen met professionele collega's en onze studenteninput maken we er voor jou een ultiem leerproces van. Vanaf dag 1 zien we jou als volwaardige collega en investeren we in jou, zodat je zo snel mogelijk van grote waarde kunt zijn voor de L-founders!

Aanmelden


Meld je hieronder aan en we nemen binnen enkele dagen contact me je op. Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar maarten@cliq-talents.nl of een appje sturen naar Maarten van Zuijlekom op +31 6 14 05 92 47

Splits e-mailadressen met een komma.

Leuk dat je je hebt aangemeld!

We nemen binnen enkele dagen contact me je op!

Vragen?

Contact Maarten!


+31 6 14 05 92 47
maarten@cliq-talents.nl

Social media