Werk op een middelbare school als student

€15,- per uur verdienen, 12 -24u/w

Van waarde zijn voor de wereld om je heen

Onze begeleiding => maximaal leren en volwaardig meedraaien

Aanmelden

Lijkt in het onderwijs werken jou eigenlijk ook wel heel leuk, maar doe je geen lerarenopleiding? Dan is dit wat voor jou!


Op het CLD in Delft wil Cliq vanaf september studenten in gaan zetten om de druk in het onderwijs te verlichten en studenten een relevante, leerzame en waardevolle bijbaan te geven. De krapte in het onderwijs is enorm, wat kansen biedt voor studenten om daar hun passie te ontdekken op een manier die bij hen past. Jij wordt zo geholpen én ons onderwijs! 

Hiervoor hebben we een duo-programma opgesteld, bestaande uit twee delen: 

1. Bijbaan bij CLD

Op het CLD zoeken ze studenten die willen beginnen met het leren kennen van de cultuur van de school en zichzelf willen bewijzen. Vanaf het begin ondersteun je de afdelingsleiders en zorg je dat toetsen worden geprint en projectweken worden voorbereid. Dit is dus nog voornamelijk administratief en voorbereidend. Het begint zo omdat het CLD niet zomaar iemand lessen kan laten geven, ook al is dat wel het doel van het project. Zij zullen je, zodra ze jouw potentie zien, je meer uitdaging geven. Dit kan dus wel een paar maandjes duren waarin je nog vooral de school aan het leren kennen bent en nog geen niet heel uitdagend werk doet. Op termijn kan het absoluut een bijbaan worden waarin je heel veel leert over het onderwijs en jezelf.

Je aantal uren per week zijn flexibel in te delen in overleg met de school. Ga uit van 12u/w gemiddeld. Hierdoor weet de school wat ze aan je hebben en heb jij een stabiel inkomen.

2. StudieStapper worden

Hiernaast leiden we je bij StudieStap alvast op en bieden we je de mogelijkheid serieus les te geven. Zo start je met het maken van een workshop over een onderwerp waar jij enthousiast over bent. StudieStap voorziet in hoogwaardige workshops die leerlingen inzicht geven in de breedheid van de verschillende studierichtingen waar ze uit moeten kiezen als ze gaan studeren. Studiestappers inspireren leerlingen voor de meest uiteenlopende onderwerpen. Van waterstof en diens rol in de energietransitie tot genmodificatie en van stadsontwikkeling tot groepsdynamica. Studenten geven hier één of meerdere keren per maand workshops voor op verschillende middelbare scholen waardoor ze kunnen proeven aan het onderwijs. Zie www.studiestap.com voor meer

Ervaring is niet nodig. Wel zoeken we mensen die willen ontdekken of het onderwijs iets voor ze is.

Je doet het niet alleen

man sitting on black leather bench holding gray laptop computer on top of white wooden table


Vanuit Cliq en Studiestap word je fanatiek begeleid, wekelijks van tips en tops voorzien en samen met professionele collega's en studentencollega's maken we er voor jou een ultiem leerproces van. Vanaf dag 1 zien we jou als volwaardige collega en investeren we in jou, zodat je zo snel mogelijk van grote waarde kunt zijn voor het onderwijs!

Aanmelden

Hoe gaat dit in z'n werk?

1

Wij spreken jou telefonisch of fysiek over je ambities en je kunde

2
 

We stellen een top-cv met je op en sturen dat naar het CLD

3​

Je gaat in gesprek met het CLD, leert ze kennen en besluit dan of je het leuk vindt of niet!

 
Knallen maar!

Vanaf hier begeleiden wij je iedere week om ons onderwijs te verbeteren!

1

Wij spreken jou telefonisch of fysiek over je ambities en je kunde

2
 

We stellen een top-cv met je op en sturen dat rond bij basisscholen

3​

Je gaat in gesprek met een basisschool, leert ze kennen en besluit dan of je het leuk vindt of niet!

 
Knallen maar!

Vanaf hier begeleiden wij je iedere week om een topjuf of -meester te worden!Meld je hieronder aan en we nemen binnen enkele dagen contact me je op. Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar maarten@cliq-talents.nl of een appje sturen naar Maarten van Zuijlekom op +31 6 14 05 92 47

€15,-/u I 8-24u/w I leren én bijdragen

Splits e-mailadressen met een komma.

Leuk dat je je hebt aangemeld!

We nemen binnen enkele dagen contact me je op!

Vragen?

Contact Maarten!

+31 6 14 05 92 47

maarten@cliq-talents.nl

Social media