Succesverhaal Suson

Mijn naam is Suson,  ik ben 19 jaar en studeer momenteel Hotelmanagement op Saxion in Apeldoorn. Tijdens deze studie heb ik veel vrije tijd en daarom was ik op zoek naar een nieuwe (extra) baan!

Via LinkedIn kreeg ik een berichtje van Maarten. Hierin stond kort en krachtig wat hij te bieden had en of ik interesse had. Hier heb ik meteen op gereageerd en ik kreeg daarna meer inhoudelijke informatie. Om eerlijk te zijn dacht ik eerst dat het “te mooi was om waar te zijn”, maar nadat we gebeld hadden en ik al mijn kritische vragen kon stellen, bleek dat niet zo. Gelukkig!

Cliq heeft mij geholpen een administratieve baan te krijgen bij Vanwaarde(onderdeel van Polygon). Hier was ik naar op zoek. Via deze baan heb ik veel dingen geleerd op administratief maar ook communicatief gebied! Ook krijg ik het gevoel dat ik veel serieuzer genomen wordt bij deze baan dan bij een andere bijbaan in een supermarkt bijvoorbeeld. Een ander pluspunt is een bovengemiddeld salaris voor mijn leeftijd, daar doe je het uiteindelijk als student ook een beetje voor toch? (;

De begeleiding vanuit Cliq voor vragen en eventuele knelpunten is erg fijn. Kortom, zeker het proberen waard!


Succesverhaal Joost | Hoogewerf Engineering