Succesverhaal Joost | Hoogewerf Engineering

"Na lange tijd gewerkt te hebben bij ons in het dorp, was ik echt toe aan iets anders. Ik wilde graag een baan die meer in de lijn van mijn studierichting en interesses lag, maar zulke functies zijn vaak moeilijk te combineren met een voltijd studie. Na lang zoeken zonder succes kwam Cliq op mijn pad en wist mijn waslijst aan wensen al snel om te toveren tot meerdere leuke sollicitatiegesprekken. Met hun connecties en out-of-the-box denken belandde ik bij een engineeringsbedrijf met een werkstudent functie die precies aan mijn wensenlijstje voldoet. Regelmatig zoekt Cliq nog contact met mij en mijn werkgever op om polshoogte te nemen en te vragen of zij nog iets voor mij kunnen betekenen. Zo was ik op zoek naar wat meer begeleiding op het gebied van SEO en is Cliq meteen aan de slag gegaan om iets voor mij te kunnen organiseren. Super!"

Thanks Joost de Wildt!

Afgelopen halfjaar heeft hij bij Hoogewerf Engineering b.v. Een nieuwe website gebouwd. Bekijk ‘m vooral ;) www.hoogewerf.nl

Ons goede voornemen: komend jaar 100 bedrijven aan een Joost helpen, studenten ontwikkelen en de arbeidskrapte tegengaan.

Succesverhaal Suson