Plan een afspraak

Carriere check

Plan direct jouw 10 minuten in
CV & LinkedIn check

Wij zorgen ervoor dat jij meer dan klaar bent voor je volgende sollicitatiegesprek.

Door onze ervaring met honderden bedrijven begrijpen wij waarom studenten wel of niet worden aangenomen. We hebben al meer dan 500 Cv's voor studenten geschreven en daarmee honderden studenten op gesprek laten komen.

Veel studenten worden niet eens uitgenodigd, ook als ze de juiste competenties hebben. Dat komt omdat hun Cv's die competenties niet goed laten zien....
Daarom doen wij de GRATIS carrière check! Neem je Cv mee en wij helpen jou om overal binnen te komen. We geven je persoonlijk advies voor je Cv en LinkedIn. Ook hebben we een professionele fotograaf die foto's kan maken voor je CV of LinkedIn!

Daarna hebben we een gratis borrel samen met dé studentenvereniging voor ondernemers: PLNT students. Het evenement is gratis voor alle studenten, nodig dus vooral je vrienden uit :)

Cliq-talents is dé plek om je ideale bijbaan te vinden als student. We vinden de ideale bijbaan voor onze studenten die aansluit op je studie, dromen en ambities! Daarnaast helpen we met jouw ontwikkeling zodat je in aanmerking komt voor dit vette werk. We doen dit al jaren en hebben talloze enthousiaste studenten die ons verhaal vertellen. 


Quinten
Cliq Talents